Annsoh!

Vakna upp på Fel Sida.

Var allmänt trött i morse och kan säga att jag vaknade typ upp på fel sida, drf vart det ingen skola för lilla mig idag. Har ingenaning vad jag ska göra idag, sitter iaf och spelar lite Bf4! Skjuter skallen av folk och kan säga det känns lite bättre! ;) haha! 

hoppas eran dag blir bättre! 

Long Time No See!

Hej alla sötnosar! Ni måste ju undrat vart jag tagit vägen dom senaste dagarna! Har haft fullt upp över påsken och har inte funnit riktigt någon inspiration om vad jag ska blogga om, så tog mig en liten paus kan man säga då dom senaste dagarna i veckan hände det bara samma saker! Men nu är jag tillbaka och mitt påsk lov har varit något av det bästa i alla fall dom senaste dagarna! <3

Glad Påsk på Er i efterhand! Hoppas den varit super bra för er! 

Im Back!

Hej sötnosar! sorry att jag inte bloggat så mycket dom senaste dagarna! Dels för att internet inte fungerade på två dagar och så har det varit fullt upp och och plugga till proven! Hade prov i fredas och jag blev godkänd! Hur glad som helst! Fick 29 st rätt även fast jag inte hade pluggat ett skit typ, gissade för det mesta och kom ihåg saker som dom sagt! Mina 2 andra vänner fick bara 26 ;) mohaha! o dom hade läst på mer än mig! så stolt över mig själv. Vi skulle typ läsa från sida 60 till 80-85 för och förbereda oss för provet och jag läste bara typ 30 min på morgonen till sida 69 så sprang jag iväg till skolan för och göra provet direkt på morgonen! 

Hoppas eran helg varit super bra! puss! <3

Inget INTERNET! Men jag är Tillbaka!

Hej sötnosar! Dom här 2 dagarna har vi inte haft något internet, vet inte vad problemet varit men nu är jag tillbaka i alla fall! så himla skönt! så ursäkta för det! Har inte gjort så mycket i dag bara det vanliga skolan och sen hem och försöka få igång internet och jag lyckades tillslut! Efter flera återställningar och problem sök så kom den igång!

Måndagen Avklarad!

Så grymt skönt! Måndagen är avklarad och vi fick sluta redan nu!

Stampade in i våran kära lägenhet för 10 min sen! Älskar vårna värme! frysit hela dagen idag och det har ösregnat här! suck! I alla fall så hade vi matte imorse som då var våran första lektion och sedan var det Näringslära hela dagen skulle det varit, men vi fick ju sluta för våran lärare ville gå upp till köket och vara med klassen där för det var tydligen nån tidning som skulle komma och ta kort och hon ville vara med haha! skönt för oss! Inte världens snyggaste bild men bjuder på den!

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Idag har faktiskt ingen aning vad som händer idag! Ska nog mest ta det lungt. Har jätte mycket godis här hemma, blandat med massa bullar! haha man kan säga att vi har ett liten kiosk i vårat skafferi. Finns precis allt om man blir sugen finns även glass! (y) så blir väl tjocka sig lite idag haha. Dock blir det träna hårt den på idrotten till veckan! :)

Frisören & Mm!

Hej sötnosar! drog till skolan vid 9 för vi hade endast 3 lektioner idag och så hade vi en hål timme på 2 timmar så under den hål timmen så gick jag faktiskt och klippte mig! Det har varit så himla svårt och hålla detta inne från alla och även från min kille! Ville liksom att detta ska bli en överraskning så det blev det också! ingen vet om det! Den enda som visste var min vän Emma som även var med mig! haha. I alla fall är sjukt nöjd över resultatet! blev verkligen skit bra! Jag har inte klippt mig på närmare 3 år och det var jätte slitet vid topparna! Efter alla färgningar och blekningar när jag blev blond, det slet verkligen på mitt hår! Men nu är det helt luftigt och underbart! Blev och klippa topparna och Tunna ut håret! Slänger upp bilder!

Orkade inte borsta håret innan jag tog kort, så hoppas det blev bra ändå! Allting Blev ungefär 900kr med Professionell Shampoo och Balsam till också!

VECKANS BLOGG - ANMÄL DIG!

Tänkte köra igång en Veckans Blogg Varje Onsdag till Fredag kväll. 

Vinnaren kommer utses på fredag kväll runt 20:00. Så ni har alltså 3 dagar på er och anmäla er!

 Skriv bara * Jag Är Med * så är du med! hur enkelt som helst! Lycka Till! Puss!