Annsoh!

Tacos.

Hej sötnosar! Sorry att det inte blev något bloggande igår, och vinnaren av dagens blogg kommer upp på måndag, eftersom dagens blogg inte är på helgerna! :) Nu ska jag i alla fall äta tacos, så vi hörs senare! puss! 

Victoria Secret!

Helt förälskad i VS bodymist,  Pure Seduction är min favorit och är väldigt nöjd. Jag ska utan tvekan börja samla på dessa!

Morning Smoothie!

Godmorgon allihoppa! Slängde ihop en morgon smoothie som jag nu sitter och äter! Jätte gott! Hallon, banan och kokos till toppingen ! ;)

Resturang Grappa.

Killen Lyxade till det med Resturang, över 600 kr gick det på! Kändes helt magiskt & romantiskt och sitta där och hålla hand över bordet och bara prata och ha det trevligt, ni vet så där romantiskt som dom ofta gör på filmer, fick nästan en känsla på att han skulle fria! haha så bra var det faktiskt. kände som en dröm! vi är ju ändå 3 år tillbaka förlovade även fast jag visste att det inte skulle hända så hade man den känslan!! Måste även tilllägga att det var första gången vi verkligen åt på en riktigt resturang och inte en korvkiosk eller en snabbresturang, det tog bara lite över 4 år för oss och göra det. haha. Måste även säga att maten var gudomligt god. 

Men så himla härligt att vi gjort det nu och det är något vi definitivt kommer göra om! Älskar min Prins! <3