Annsoh!

Tandfen, Finns Hon?

Om jag ska vara ärlig, så tror jag faktiskt lite på tandfen men samtidigt inte, men det känns ändå i min kropp att jag tror på det. För det känns att jag måste göra det efter just den gången då jag var 10 år, eller växte det ut en 10a/5a ur min tand av sig själv den natten bara för jag var så bra på och borsta tänderna och hade aldrig hål!? jag stör mig allmänt på och inte veta. Samtidigt känns det kul och leka med fantasin.

Tänkte i alla fall berätta om just den gången, då jag började undra över detta. 

När jag var omkring 10 år så tappa jag en mjölktand. Ja minns att jag var så himla glad över det, hade då en svart bokhylla i mitt rum med ett glasskåp och ett skåp med två svarta luckor till där jag hade mina filmer. Minns att jag la min mjölktand i ett glas med vatten innan jag skulle sova, la in glaset i min bokhylla och byggde lite som ett fort med filmerna, så ingen skulle kunna se eller veta att jag lagt något där. för det såg helt vanligt ut när man öppnade, gick i alla fall den kvällen och la mig efter att ha kollat till en sista gång glaset för mig själv om det hänt något men det hade det inte, sen på morgonen när jag vaknade så hade jag en 10a eller en 5a där. jag förstår fortfarande inte än idag hur det kan ha gått till, och hur nån lagt något där och hittat det.jag tror det mysteriet kommer förbli olöst, för jag borde ha vaknat o hört om nån varit där och rotade. vet att detta kanske kommer låta rätt barnsligt/ korkat xD MEN Kanske var det Tandfen eller har det växt ut en 5a/10a ur tanden av sig själv för jag var en sån expert på och borsta mina tänder och aldrig hål!!? ( inte för att jag tror det är sant eller så eller att det går?) HAHA men det är det enda förklaringarna jag har. jag stör mig på att inte veta!! samtidigt känns det kul och leka med fantasin! för jag känner mig nästan övertygad till 100 % att ingen kan ha varit där utan att jag inte skulle vaknat när dom rotat omkring och lyft upp filmer osv. #tandfen 

Byebye School.

Varit och lämnat in alla grejer till skolan, En del av mig kommer sakna min lilla bärbara dator haha. Fick sällskap av min solstråle Emma, mohaha. Tack Emmish! <3

Som tur har vi ju en surfplatta här hemma så jag lider inte av att den bärbara är borta nu, Om jag ska vara ärlig har den bara legat och skräpat i sitt fodral i skolväskan! Men ändå, hatar och ge bort saker.... den va ju liksom *min*. MEN en sak är säker och det är att jag nu slipper alla dessa tjocka,tunga böcker! så skönt och bli av med dom, alla kramper och flera timmars smärta i armen av och gå och bära på dom i väskan! Jag blir äntligen av med det! fyfan vad skönt. På måndag är det ju ändå sista dagen man kan lämna tillbaka allting innan man blir betalningsskyldig för grejorna, så jag passade på! (y)

En Trött Annsoh.

Jag skulle nog kunna sova hur länge som helst, haha men jag kände ändå för och gå upp. Här ser ni en trött Annsoh.

Ritat av mig.

Haha, mobba inte. Gjorde denna för ett tag sen då jag hade väldigt tråkigt en kväll. Jag vet redan att jag inte är en konstnär! ;)