Annsoh!

DOKUMENTÄR - SHARKWATER!

Såg ju härom dagen en Dokumentär om Hajar! Vilket jag verkligen är intresserad av nån gång i livet ska jag dyka ner bland hajar eller dyka ner i en sån där bur under vattnet och få se dom simma omkring mig det är ett måste! 

Dokumentären var i alla fall skit bra! en av dom bästa jag sett om just hajar, Det handlade om att hajarna börjar bli utrotnings hotade eller ja dom är det tack vare att folk tjuvfiskar dom för doms fenor. vilket är hemskt! väldigt starka scener i filmen, man får bland annat se när folk skär av fenorna när dom lever o sedan släpper i dom i vattnet så dom sjunker till havet botten. jävligt hemskt. Det handlar även om en grabb som alltid gillat hajar och som ger sig ut på en båt med ett annat gäng för och rädda hajarna, man får va med och se vad dom går igenom och får uppleva. Rekommenderar er att se den! & Rädda Hajarna!

VÄRDIG VINNARE JON HENRIK!

Stort grattis till Jon Henrik en värdig vinnare!!, Så sjukt duktig och begåvad människa, man blir rörd enda in i hjärtat varje gång han uppträder! Har inga ord och säga mer än att han är otroligt bra! Jag visste inte att man kunde bli så berörd av något som man inte alls förstår vad dom säger men tydligen, det är så vackert! Minns ni hans första jojk? om hans bästa vän, jag gräter floder bara för det lät så vackert! Och dom andra senaste jojkarna har jag fällt en tår där med och suttit framför tv och sagt aww, naww, ååh. haha. Kunde inte blivit en bättre vinnare för talang 2014.

Vad tycker ni, Vann rätt person :)?

Hej sötnosar!

Hej sötnosar! Var ett bra tag sen, haft fullt upp och mycket som hänt. Har sån ångest över mitt bloggande haha, vet inte riktigt vart jag ska stanna och blogga! Står faktiskt mellan blogg.se och här. Nattstad är nog inget för mig, då jag tröttnade otroligt fort på det och det är bara som en tävling där och folk bloggar utan känsla där. Devote har jag aldrig provat på så kan faktiskt inte säga något om dom, verkar vara en bra portal och dom har fina bloggar, men ja. 

HELLO!!

Hej sötnosar! varit så himla upptagen idag och gjort så himla mycket! sprungit runt på flera ställen idag och gjort ärenden! bland annatmöte i skolan och det är förens nu jag kommer hem och kan sätta mig ner och ta det lungt! är verkligen stolt över mig själv må jag säga som tog tag i alla grejer direkt! idag har jag och killen bestämt att vi ska ta pizza och senare blir det tvätta till 10 ikväll snacka om att jag kommer vara trött! är redan slut i benen. Va bland annat på Kx och service grejern nånting och fick stå och vänta i evigheter för de va sån kö och fick hålla i en sån där väntelapp! men vi ska inte snacka om kön på Abf !! ja stog säkert en timme där för och få komma in och prata! 

nej nu ska jag ta det lungt och se på lite tv! :) puss 

Morning!

Godmorgon sötnosar! ska om ett tag åka iväg och hämta ut nycklarna till Lägenheten! Spännande! :) Hoppas eran dag blir super!

Lazy Sunday!

Godmorgon allihoppa! Sitter just nu vid datorn med en smörgåstårta bit i andra handen! (y) god lunch om jag får säga det själv! :) 

Smörgåstårta!!!

Åååh, jag älskar smörgås tårta!!! Bästa som finns! Både jag och killen har blivit firad och det har verkligen varit en lyckad lördag!!! :)

20 År!!!

Igår var det en väldigt speciell dag! Fyllde Nämligen år och blev hela 20 år!

Jag som längtat så länge och få gå in på systemet och nu får jag äntligen göra det! mohaha. Igår i alla fall så hade jag tid hoss tandläkaren, får alltid tid nu för tiden på mina födelsedagar så det är bara gå och se glad ut, blev även grattad där så lite kul faktiskt. Besöket tog ungefär 40 min då jag tog röntgen och fick prata massa, sen så fick jag sån där gegga in i munnen, som smakade nån blandning av smultron/ jordgubb i alla fall så var det till för att jag ska få en modell på mina tänder och sist men inte minst när hon drog bort den där geggan från mina tänder så kändes det som att tänderna skulle rycka med, haha lite obehagligt men bra gick det! Min kille var även med mig och fick massa beröm av honom för att jag var så duktig haha! ;)

Btw så tog killen ledigt igår för jag fyllde så vi spenderade hela dagen tillsammans, och gjorde enu en tårta för jag fyllde, vi gjorde ju en tårta en vecka innan för han fyllde, så blir mycket tårtätande för oss. haha nästan så man börjar tröttna, så i helgen blir det ingen vanlig tårta utan Smörgåstårta för min del!  ;)  I helgen så ska vi försöka slå ihop våra familjer så även dom ska äntligen få träffas för första gången på 4 år! Så då blir vi firade tillsammans och samtidigt, det är i alla fall planerna just nu ;) ska bli riktigt kul faktiskt och att killens familj äntligen får se våran lägenhet och allt som vi gjort om och köpt in! Dock så har vi inte stolar i köket så det räcker till alla men det ska nog gå bra ändå! vi får försöka dela upp så vissa kan sitta i vardagsrummet & vissa i köket, haha :)

Tror i alla fall att helgen kommer bli riktigt lyckad oavsett vad! :) Grattis Annsofie för du levt på denna jord i 20 år nu, Hurra hurra hurra. haha.