Annsoh!

Dagens Lunch!

Orkade inte göra något speciell mat idag, då jag fortfarande har ont i huvudet! så tog detta till Lunch idag! Känns som en riktigt sådär Sommar / Vår lunch!  Vitlöks / Paprika Korv med potatissallad och sallad!

Nya Smaker!

Förra året lanserade Loka serien "Loka Likes Old School" med smaker som strawberry ice cream (som är tillbaka i år igen), chocolate shake och lemon pie som blev en stor succé och därför släpper dom serien igen fast med två nykomlingar med temat glassar. De två nykomlingarna är vanilla soft serve ice cream, med smak av vaniljglass. Och pear ice pop, med smak av päronglass. De nya loka smakerna släpps nu till veckan som kommer i dagligvaruhandeln och kommer att kosta mellan 11 till 18 kronor per flaska!

Vaknat upp på Fel Sida.

Vaknat upp på fel sida idag tyvärr! Sket i skolan idag pga min huvudvärk och min nackspärr! Vet inte vad jag gjort men ont gör det iaf, och våra grannar har skaffat en valp så den har typ skällt hela natten och så stack dom väl och jobba imorse vid 6 tiden antar jag så den har stått och ylat och skällt flera timmar irad och sitter vid ytterdörren och ylar 24/7. Herregud. Kanske drf jag är så iriterad? haha. är mest iriterad för nacken men men. 

Bjuder på denna bild! // En Trött Annsoh.

Hello! :)

Hej sötnosar! ursäkta att jag inte bloggat något i helgen! men det har varit fullt upp! Min mamma fyllde år idag så var över där och firade med familjen och killen självklart! Köpte bland annat ett smyckeskrin till min mamma och en värmemugg till båda min föräldrar stog typ Mammas Coffee Mug! och en liknande till min pappa också självklart med texten pappa istället för mamma. haha. Igår så var jag över hoss min morbror som jag inte varit hoss på flera år och alla vi syskon var samlade där! jätte mysigt och se allihoppa! :) 

Hej allihopa!

Kom precis hem från skolan! första gången jag verkligen kände att man svettades på hemvägen av solen!

Måste ju bara betyda en sak! Att våren är här för och stanna! så himla skönt var det, om jag hade mer tid så hade jag sattit mig ner på någon bänk och njutit! Men tyvärr vart det inte så haha, hade det vanliga lektionerna i skolan idag inget nytt förutom att jag gick till skolsytern på någon kontroll? haha. Fick väga mig,mäta,kolla synen och fylla i massa blanketter om rökning,alcohol och droger samt hur jag trivs i skolan osv. tog cirka 35-40 min det där. Fyfan vilken dålig syn jag fått! läskigt! ser skit bra på nära håll men långt håll usch! Har märkt det även själv kan inte sitta längst bak i klassrummen för att jag inte ser något då på tavlan. Får väl skaffa linser annars, haha sexiga jag med glasögon ska det inte bli! 

Hello!

Hej sötnosar! sorry att det inte blivit något bloggande dom senaste två dagarna, men det har varit fullt upp! Massa saker i skolan och när jag kommit hem har jag varit slutkörd eller åkt bort så har inte kunnat sätta mig ner vid datorn och bloggat. Pluggade även och skickade in 3 st saker och fick alla 3 Godkänt! snacka om att jag blev glad! ska plugga idag också för det är prov imorgon och sen nästa vecka på torsdag är det prov också! sjukt jobbigt men det måste göras! Hoppas ni förstår puss!

Hej sötisar!

Kom precis hem från skolan, var sjukt trött i morse hållde typ på och somna på matten, men efter första lektionen så gick det bra! Känner mig även jätte iriterad i kroppen av omogna fjortisar som inte kan låta bli och lägga sig i ens liv. suck... Seriöst. säg tid och plats så snackar vi IRL ist för och skriva via nätet!  

Doft Spray!

Något jag verkligen måste tipsa er om är Doftspray räcker med att spraya en gång så luktar det i hela rummet! 

Finns och köpa på Åhléns och lite andra butiken för ungefär 50 kr . :) Den Gröna luktar Äpple och den andra luktar friskt / blandat med godis!