Annsoh!

Familje Tid.

Hej bloggen! 

Mina föräldrar stack precis hem efter att ha varit här hoss oss sen klockan 13:00, varit jätte mysigt och trevligt och ha dom här som alltid! Fick bland annat klippa min mammas hår och sminka henne samt noppa henne ögonbryn så man kan säga att det blev en helt makeover på henne! Fin vart hon iaf. Hon är alltid fin! <3

Mor & Dotter!

Good Morning!

Good Morning Everyone! 

Planerarna idag är och ta det lungt och njuta av söndagen, städa lite och sedan så kommer vi få besök här i lägenheten av mina föräldrar! Helt sjukt att jag alltid vaknar runt 9 nu på morgonen jag som vill sova ut har inte gjort det nånting denna helg. Men men det kommer en till helg! Hoppas eran helg varit Awesome!

Ögon Godis!

Så förbannat snygg! 

Ångrar verkligen att jag inte gick på Justin Bieber konserten som var i stockholm, men det kommer väl fler chanser förhoppningsvist! Dels för biljetterna redan var slut, och jag hittade ingen och gå med! haha. Ingen av mina vänner är så förtjusta i Justin. Skulle nog tvingat med någon ändå eller gått själv annars! haha.

Var ni där? hur var det i såna fall!

 

Mini Shopping!

Blev kär i dessa 2 tröjor, så var tvungen och köpa med dom! Så mysiga Färger! Båda Tröjorna kommer ifrån GinaTricot.

Inspiration! #WORKOUT!

Tänkte  peppa er duktiga som tänkte bege er till gymmet en lördag som denna, hang in there – varje träningspass tar dig närmare ditt mål, och även fast det känns super tråkigt och du är otaggad som bara den, bara gör det. Du kommer tacka dig själv efteråt! You go Girl/Boy!

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare! Vet inte vrf jag är vaken så här tidigt på en lördag, men antar att min kropp är van och vakna tidigt pga skolan. Rätt skönt faktiskt ändå eftersom man hinner med så mycket om dagarna och gå upp tidigt! Igår så spenderade jag kvällen med killen, planerna blev inställda som vi hade för kvällen igentligen så blev att jag och killen drack lite och hade det mysigt igår! Får hoppas att dom planerna blir av idag! Ni får veta senare vad jag menar! ;) 

Fredag!

Fredag! 

Som jag har längtat till fredagen och äntligen är den här! haha.

Kom precis hem från skolan och tog mig en snabbdusch! var en väldigt lung dag i skolan, endast 3 lektioner faktiskt. hade typ lunch i 1 timme och 45 min idag! fast det gick ändå fort! satt och muppa mig med emma och nivea och madde framför cameran i skolan och tog massa ego bilder med bärbara! haha. Måste säga att vissa bilder blev så dåliga så vi såg ut som träsktroll! haha! tack vare effekterna! ellervåraface  Kan säkert slänga upp några bilder senare! ;) 

Vad har ni för fredags planer!?