Annsoh!

Diet Update - Dag 1

Okej! jag tänkte skriva lite hur det går med första dagen på Nutrilett Dieten hittills. Jag har nu varit utan mat i 20 timmar, jag åt senast i går '' söndag'' någonting vid 22:00 tiden då åt jag en glass och idag har jag inte ätit något förutom shakes '' diet påsarna '' och vatten. 

Hur jag mår just nu är att jag känner mig hungrig, och jag känner mig rätt svag och lite yr, men det är ju väntat man kan må dåligt dom första 3 dagarna eller första veckan innan det jämnar ut sig och innan kroppen vänjer sig och ställer in sig på det låga intaget. Känns nästan som när man har lågt järn brist i kroppen, känner igen känslan då jag hade så när jag var gravid och fick äta järn tabletter. Men jag ska nog klara av det.

Killen höll ut tills han kom hem från jobbet, då tog han en lussebulle och nu står han och lagar makaroner med falukorv, och det gör inte min hunger känsla bättre. Jag har aldrig viljat ta en falukorv bit i hela mitt liv så himla mycket som jag gör nu, vill bara äta en bit. Men det är som sagt suget efter något som talar. Jag tänker inte ge mig denna gång. Jag har testat Nutrilett tidigare och det längsta jag hållit ut är 3-5 dagar innan jag brutit det och börjat äta något, denna gång ska jag hålla ut och köra på! Känns lite jobbigt att jag är själv i det här, vi skulle ju va ett team och peppa varandra. Men så blev det inte det är jobbigt att jag nu ser folk äta saker runtomkring mig, jag vill ju också äta men jag ska nog klara av det här. Jag vill ju som sagt gå ner i vikt och mitt mål är och gå ner 12 kg! Jag har 2 st shakes kvar och ta mer ikväll sen så får jag hålla ut och vänta till imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas