Annsoh!

Nutrilett Diet - Dag 1.

Idag Kör Vi! Idag kör vi igång med Nutrilett Diet! Jag och killen kör tillsammans och vi börjar båda två idag! Då kan vi peppa varandra och så slipper vi båda två bli sugna på sötsaker och mat eftersom ingen av oss äter! Jag vill tappa några kilon efter graviditeten, så därför tänker jag nu köra på Nutrilett Dieten! Jag tänker köra 1-2 månader från och med idag. Så följ gärna min viktnedgång!
 
Mina mål är och gå ner 12 kg! Jag skulle inte kalla mig själv jätte tjock, men jag har ju kvar lite av graviditets magen så den vill jag bli av med, Eftersom jag inte har tid och träna och springa på gym med en 7 månaders så  tycker jag att denna diet passar mig och att jag har tid och motionera och gå promenader. Det passar mig väldigt bra. Det som är viktigt med Nutrilett dieten är att man ska dricka mycket vatten och hålla jämna tider när man ska ta pulver påsarna. Motion är bra, då ökar man förbränningen och bränner kalorier man skyndar på viktnedgången.
 
Jag kommer skapa en Katergori som heter Nutrilett Diet, där det endast kommer stå hur det går med viktnedgången och hur det går med Dieten. Kommer lägga upp bilder och massa före och efter. Så kommer skriva även mycket om detta nu i bloggen. Följ gärna min viktnedgång! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas