Annsoh!

Kategori: Allmänt

Morning Smoothie!

Godmorgon allihoppa! Slängde ihop en morgon smoothie som jag nu sitter och äter! Jätte gott! Hallon, banan och kokos till toppingen ! ;)

Resturang Grappa.

Killen Lyxade till det med Resturang, över 600 kr gick det på! Kändes helt magiskt & romantiskt och sitta där och hålla hand över bordet och bara prata och ha det trevligt, ni vet så där romantiskt som dom ofta gör på filmer, fick nästan en känsla på att han skulle fria! haha så bra var det faktiskt. kände som en dröm! vi är ju ändå 3 år tillbaka förlovade även fast jag visste att det inte skulle hända så hade man den känslan!! Måste även tilllägga att det var första gången vi verkligen åt på en riktigt resturang och inte en korvkiosk eller en snabbresturang, det tog bara lite över 4 år för oss och göra det. haha. Måste även säga att maten var gudomligt god. 

Men så himla härligt att vi gjort det nu och det är något vi definitivt kommer göra om! Älskar min Prins! <3

Vart tog min sömn vägen?

Herregud. Jag somnade inte förens vid 10 över 4 imorse mycket pga grannens musik!! Bra smak hade den personen men 4a på morgonen är nog allt skit musik efter som man bara vill sova! Känner mig som en zombie just nu efter endast 2 timmar sömn.

TacoPaj & The Dudesons.

Sitter just nu och äter tacopaj gårdagens rester och ser på The Dudesons. Älskar dom! så himla roliga och sköna snubbar ett extra stort plus är ju att dom är från finland! ;) haha. Ja har ju kollat på dom då och då den senaste tiden men de var faktiskt för några år jag verkligen följde dom, men shit vad mycket som hänt sen dess! hela min söndag igår så kollade jag igenom flera säsonger med dom! Jukka och Jarppi är mina favoriter! helt ärligt talat så är Jukka ögongodis! så himla snygg och gullig!  Gjorde även tacopaj och hade mina föräldrar över hit så vi alla såg på det tillsammans! första gången för mina föräldrar och dom har nog aldrig skrattat så mycket som dom gjorde igår! värmer verkligen i hjärtat och se dom glada och lyckliga! <3

Tandfen, Finns Hon?

Om jag ska vara ärlig, så tror jag faktiskt lite på tandfen men samtidigt inte, men det känns ändå i min kropp att jag tror på det. För det känns att jag måste göra det efter just den gången då jag var 10 år, eller växte det ut en 10a/5a ur min tand av sig själv den natten bara för jag var så bra på och borsta tänderna och hade aldrig hål!? jag stör mig allmänt på och inte veta. Samtidigt känns det kul och leka med fantasin.

Tänkte i alla fall berätta om just den gången, då jag började undra över detta. 

När jag var omkring 10 år så tappa jag en mjölktand. Ja minns att jag var så himla glad över det, hade då en svart bokhylla i mitt rum med ett glasskåp och ett skåp med två svarta luckor till där jag hade mina filmer. Minns att jag la min mjölktand i ett glas med vatten innan jag skulle sova, la in glaset i min bokhylla och byggde lite som ett fort med filmerna, så ingen skulle kunna se eller veta att jag lagt något där. för det såg helt vanligt ut när man öppnade, gick i alla fall den kvällen och la mig efter att ha kollat till en sista gång glaset för mig själv om det hänt något men det hade det inte, sen på morgonen när jag vaknade så hade jag en 10a eller en 5a där. jag förstår fortfarande inte än idag hur det kan ha gått till, och hur nån lagt något där och hittat det.jag tror det mysteriet kommer förbli olöst, för jag borde ha vaknat o hört om nån varit där och rotade. vet att detta kanske kommer låta rätt barnsligt/ korkat xD MEN Kanske var det Tandfen eller har det växt ut en 5a/10a ur tanden av sig själv för jag var en sån expert på och borsta mina tänder och aldrig hål!!? ( inte för att jag tror det är sant eller så eller att det går?) HAHA men det är det enda förklaringarna jag har. jag stör mig på att inte veta!! samtidigt känns det kul och leka med fantasin! för jag känner mig nästan övertygad till 100 % att ingen kan ha varit där utan att jag inte skulle vaknat när dom rotat omkring och lyft upp filmer osv. #tandfen 

Byebye School.

Varit och lämnat in alla grejer till skolan, En del av mig kommer sakna min lilla bärbara dator haha. Fick sällskap av min solstråle Emma, mohaha. Tack Emmish! <3

Som tur har vi ju en surfplatta här hemma så jag lider inte av att den bärbara är borta nu, Om jag ska vara ärlig har den bara legat och skräpat i sitt fodral i skolväskan! Men ändå, hatar och ge bort saker.... den va ju liksom *min*. MEN en sak är säker och det är att jag nu slipper alla dessa tjocka,tunga böcker! så skönt och bli av med dom, alla kramper och flera timmars smärta i armen av och gå och bära på dom i väskan! Jag blir äntligen av med det! fyfan vad skönt. På måndag är det ju ändå sista dagen man kan lämna tillbaka allting innan man blir betalningsskyldig för grejorna, så jag passade på! (y)

En Trött Annsoh.

Jag skulle nog kunna sova hur länge som helst, haha men jag kände ändå för och gå upp. Här ser ni en trött Annsoh.

Ritat av mig.

Haha, mobba inte. Gjorde denna för ett tag sen då jag hade väldigt tråkigt en kväll. Jag vet redan att jag inte är en konstnär! ;) 

DOKUMENTÄR - SHARKWATER!

Såg ju härom dagen en Dokumentär om Hajar! Vilket jag verkligen är intresserad av nån gång i livet ska jag dyka ner bland hajar eller dyka ner i en sån där bur under vattnet och få se dom simma omkring mig det är ett måste! 

Dokumentären var i alla fall skit bra! en av dom bästa jag sett om just hajar, Det handlade om att hajarna börjar bli utrotnings hotade eller ja dom är det tack vare att folk tjuvfiskar dom för doms fenor. vilket är hemskt! väldigt starka scener i filmen, man får bland annat se när folk skär av fenorna när dom lever o sedan släpper i dom i vattnet så dom sjunker till havet botten. jävligt hemskt. Det handlar även om en grabb som alltid gillat hajar och som ger sig ut på en båt med ett annat gäng för och rädda hajarna, man får va med och se vad dom går igenom och får uppleva. Rekommenderar er att se den! & Rädda Hajarna!