Annsoh!

Kategori: Inköp

Min Nya Baby - Sony A5000

Vet ni vad jag gjort ikväll! Jag har köpt en ny kamera!! En Sony A5000! Jag har länge varit ute efter en kamera som jag kan göra videoinlägg/vblog med! Som jag även kan ha med när jag åker bort och reser och video bloggar osv! Så efter lite forskande på nätet så bestämde jag mig just för denna! Inte för dyr och inte för billig, just nu faktiskt 3000 kr. Jag känner att det är jobbigt och släpa runt på min Canon 600D och försöka hitta fokus i videorna så förhoppningsvis ska jag slippa det nu med denna då den är mycket mindre och smidigare och ha med sig och även har Autofokus! Vilket jag är väldigt glad över!! Ska bli spännande och testa den sen, har hört mycket positivt om den och jag tror den kommer bli perfekt till det jag ska använda den för. :)

Victoria Secret!

Helt förälskad i VS bodymist,  Pure Seduction är min favorit och är väldigt nöjd. Jag ska utan tvekan börja samla på dessa!

Doft Spray!

Något jag verkligen måste tipsa er om är Doftspray räcker med att spraya en gång så luktar det i hela rummet! 

Finns och köpa på Åhléns och lite andra butiken för ungefär 50 kr . :) Den Gröna luktar Äpple och den andra luktar friskt / blandat med godis!

Mini Shopping!

Blev kär i dessa 2 tröjor, så var tvungen och köpa med dom! Så mysiga Färger! Båda Tröjorna kommer ifrån GinaTricot.

Upp