Annsoh!

Kategori: Inspiration

20 Ã…r!!!

Igår var det en väldigt speciell dag! Fyllde Nämligen år och blev hela 20 år!

Jag som längtat så länge och få gå in på systemet och nu får jag äntligen göra det! mohaha. Igår i alla fall så hade jag tid hoss tandläkaren, får alltid tid nu för tiden på mina födelsedagar så det är bara gå och se glad ut, blev även grattad där så lite kul faktiskt. Besöket tog ungefär 40 min då jag tog röntgen och fick prata massa, sen så fick jag sån där gegga in i munnen, som smakade nån blandning av smultron/ jordgubb i alla fall så var det till för att jag ska få en modell på mina tänder och sist men inte minst när hon drog bort den där geggan från mina tänder så kändes det som att tänderna skulle rycka med, haha lite obehagligt men bra gick det! Min kille var även med mig och fick massa beröm av honom för att jag var så duktig haha! ;)

Btw så tog killen ledigt igår för jag fyllde så vi spenderade hela dagen tillsammans, och gjorde enu en tårta för jag fyllde, vi gjorde ju en tårta en vecka innan för han fyllde, så blir mycket tårtätande för oss. haha nästan så man börjar tröttna, så i helgen blir det ingen vanlig tårta utan Smörgåstårta för min del!  ;)  I helgen så ska vi försöka slå ihop våra familjer så även dom ska äntligen få träffas för första gången på 4 år! Så då blir vi firade tillsammans och samtidigt, det är i alla fall planerna just nu ;) ska bli riktigt kul faktiskt och att killens familj äntligen får se våran lägenhet och allt som vi gjort om och köpt in! Dock så har vi inte stolar i köket så det räcker till alla men det ska nog gå bra ändå! vi får försöka dela upp så vissa kan sitta i vardagsrummet & vissa i köket, haha :)

Tror i alla fall att helgen kommer bli riktigt lyckad oavsett vad! :) Grattis Annsofie för du levt på denna jord i 20 år nu, Hurra hurra hurra. haha.

Good Morning!

Hello Everybody! 

Sitter och käkar lasange just nu! haha. det blir faktiskt min frukost! ska hoppa in i en snabb dusch och sedan fixa iordning mig! Hörs sen! puss