Annsoh!

Kategori: Nutrilett Diet

NUTRILETT DIET - UPDATE DAG 7

Godmorgon allihopa! Idag är vi inne på Dag 7 och på morgonen står vågen på - 4,9 kg! På tom mage! Kommer nog gå upp ett halvt kilo eller ett kilo på vågen efter en shake och en halv liter vatten! Men är så otroligt glad över att det händer något! Blir bara mer och mer motiverad jag funderar till och med hoppa över Julmaten i år! Jag kan ju laga jul mat senare när jag är klar med dieten! ;) Om jag äter på julafton så har jag gått på dieten bara 17 dagar och man ska gå helst 3 veckor alltså 21 dagar innan man får byta ut en måltid så vi får se hur jag gör! Igår på kvällen mådde jag faktiskt väldigt dåligt. Kände mig yr, hungrig och svag. Kan vara för att jag hade druckit lite vatten en vad man ska göra plus att jag gått in i tjej veckan, så det gör nog en ännu mer svag och min kropp är ju van och äta choklad och mycket järn den veckan och nu blir det inget av det. Så jag får stå ut!

NUTRILETT DIET - UPDATE DAG 6

Hej alla läsare! Jag tänkte uppdatera lite hur det går med dieten! ;) Jag är inne på dag 6 nu och jag har faktiskt hållit mig och klarat av hela helgen utan att bryta dieten! Vilket är fantastiskt! om jag får säga det själv. Det där suget jag skrivit om har nästan försvunnit så jag har inte känt av något sötsug eller hungersnöd så det är väldigt bra. Känns verkligen som dom värsta dagarna är över nu och att det bara kommer gå framåt nu och kommer bli bättre! Jag känner ju som sagt ingenting typ om jag inte börjar tänka på mat! är väldigt glad och stolt över mig själv.

Hittills så känner jag att jag har mer energi nu, jag känner mig gladare och piggare och det känns som om jag ser klarare med ögonen! så det är bara positivt! Nu kör vi dag 7 imorgon och fortsätter mot vecka 2!!!

NUTRILETT DIET - UPDATE DAG 4

Hallå alla läsare! Nu är vi inne på Dag 4! Trodde jag aldrig! vägen har varit hård bara dessa 4 dagar så jag vet vad som väntar framför! Jag längtar tills jag kan byta ut en shake mot en måltid och det är om 2 veckor! Mot en Nutrilett bar eller smoothie! Ska bli gott och få tugga någonting igen och få äta något annat en pulver. Men det är en bit kvar dit! Men jag känner mig motiverad och jag vet att det händer saker hela tiden med kroppen! Nästa vecka ska jag även börja motionera regelbundet varje dag! 1-2 timmars promenad eller powerwalk, det borde öka på förbränningen och viktnedgången! Känner mig stolt att jag kommit till dag 4 nu! Imorgon är det dag 5! Fort det går ändå när man inte tänker på det så mycket! det värsta är ju att det är helg nu så då sitter man mest och har inte så mycket för sig så då kommer ju suget och man kommer vilja äta något.... Men nej! jag ska stå ut!

Nutrilett Diet - Update Dag 3.

Hej bloggen! Nu är vi inne på Dag 3 på Nutrilett Dieten! Jag sa ju häromdagen att jag skulle börja igen. Har hållit på med Diet sen Tisdags nu, och om en timme är vi inne på 4:de dagen! Känner mig duktig. Har stått i mot mycket. Jag mår rätt så bra faktiskt. Lite magsmärtor pga hunger och så känner jag självklart sug för mat. Lite svårt och hålla dieten när man går mest hemma om dagarna och vet att man har tillgång till och äta hela tiden. Jag har känt av mitt humör nu idag och igår. Det är inte och leka med nu när man går på diet! Och man ska verkligen inte skoja om mat! För jag är väldigt lätt irriterad när det kommer till mat! Igår gick jag av mig själv till kylskåpet och öppnade och bara stod där flera gånger om dagen. Var jätte nära på och ta kyckling röra ni vet sån där kyckling röra med curry man brukar ha i baguetter! Va sjukt svårt och stå i mot det! Men jag lyckades var även nära på och ta en Cocos glass! Men jag stod i mot det! 

Idag så har dagen gått väldigt bra,  har självklart haft massa sug för mat och öppnat kylskåpet idag också bara för och kolla vad vi har... Men inte tagit något. Jag var skit nära på och bryta det idag faktiskt! Hade sånt sug för Kebabpizza! och killen lovade att vi skulle ta det när han kom hem från jobbet. Så jag var skit glad och kände smaken i munnen och det vattnades men när det väl blev dags och beställa fick jag ångest! det slutade med att vi blev lite små irriterade på varandra och bestämde för och inte ta något. Killen gjorde i alla fall mat till sig själv så han bröt det , och jag sitter här hungrig och dricker vatten. haha. Usch! alltså det är ju bara pizza, det finns ju kvar hela livet jag kan äta det när som helst! och jag går ju på diet så liten tid av mitt liv! så jag tänker hålla det här nu!  det är ju suget som talar !!! Ni får hålla tummarna för mig att jag kan stå i mot detta för det är inte lätt, mat för mig är kärlek, en drog. Något jag verkligen njuter av och tycker det verkligen är gott! Så det är extra svårt!

Jag har syndat.

I helgen så avbröt jag tyvärr Dieten. Det var så mycket och göra och vi åkte runt så mycket, så tyvärr blev det ett Max Mål! Det var gudomligt och få äta något igen men det var inte värt det. Jag som verkligen ville fortsätta med dieten. Insåg även att Jul och Nyår kommer så jag kommer nog få offra mig och äta då med, för Vecka 3-4 i dieten så är det okej och blanda in en måltid. Eller rättare sagt byta ut en shake mot en måltid så det är tanken i Jul och Nyår att jag ska göra. Jag tänkte börja igen med dieten imorgon alltså Dag 1 igen, och sedan köra hela tiden! och hålla det denna gång för vi har inget särskilt planerat dom närmaste veckorna.

I helgen så var vi på TunaPark och jag blev kär i en jacka som jag var tvungen och köpa! Gud vad fin den är! måste slänga upp en bild sen! Köpte även lite tröjor och nya bhn! ;) Köpte även lite kläder till Hugo bland annat sockor och en dagen efter jul outfit osv. Killen köpte kläder han med! Så vi hade en familje shopping dag Lördagen och Söndagen! Fattas bara nya skor till mig och killen så har vi uppdaterat hela våra garderober! Påminde lite om i början av vårt förhållande, vi har alltid haft ett gemensamt intresse för kläder precis som vi har för inredning så i början av vårt förhållande brukade vi alltid springa tillsammans och shoppa och ge varandra råd! haha. :)

NUTRILETT DIET - UPDATE DAG 4 - 3,7 kg viktminskning!

Idag är vi inne på Dag 4! Jag känner att det går lättare framåt nu desto längre jag har gått på Nutrilett vilket är bra! Känner självklart av socker suget, att jag är sugen på söt saker hela tiden men det ska vi nog klara av! Choklad smaken smakar inte lika illa som den gjorde första gången jag tog, det smakade som utslagen Oboy med vetemjöl i. Tror inte det går och beskriva det bättre en så. Igår var jag ju inne på 3:de dagen, och vet ni igår kväll så vägde jag mig och Jag har gått ner 3,7 Kg på 3 Dagar! Jag blev sjukt förvånad själv och trodde verkligen inte det var möjligt men det är det!! På Nutrilett och promenader! är så otroligt stolt och glad över mig själv och man blev verkligen ännu mer motiverad nu! Men nu ska jag inte väga mig mera, utan jag ska låta det gå några dagar, kanske ska väga mig i slutet på varje vecka. 

DIET UPDATE - DAG 2

Dag 2 är vi inne på nu, och jag mår väldigt bra faktiskt. Efter att ha sovit länge och återhämtat mina krafter så känner jag mig väldigt bra mot igår. Jag känner mig lite seg och lite förvirrad av vart jag lägger min mobil och lite andra saker, känns som minnet inte funkar riktigt som det ska men annars mår jag bra, ingen yrsel eller svaghet längre. Dricker mycket vatten också vilket är bra. Känner mig stolt över mig själv hittills, känner mig fortfarande hungrig men det kommer jag nog alltid göra under tiden jag går på diet. Känns som shaken mättar precis nätt och jämnt. Vet inte vad jag mera ska skriva, vi kör på helt enkelt! :)

Diet Update - Dag 1

Okej! jag tänkte skriva lite hur det går med första dagen på Nutrilett Dieten hittills. Jag har nu varit utan mat i 20 timmar, jag åt senast i går '' söndag'' någonting vid 22:00 tiden då åt jag en glass och idag har jag inte ätit något förutom shakes '' diet påsarna '' och vatten. 

Hur jag mår just nu är att jag känner mig hungrig, och jag känner mig rätt svag och lite yr, men det är ju väntat man kan må dåligt dom första 3 dagarna eller första veckan innan det jämnar ut sig och innan kroppen vänjer sig och ställer in sig på det låga intaget. Känns nästan som när man har lågt järn brist i kroppen, känner igen känslan då jag hade så när jag var gravid och fick äta järn tabletter. Men jag ska nog klara av det.

Killen höll ut tills han kom hem från jobbet, då tog han en lussebulle och nu står han och lagar makaroner med falukorv, och det gör inte min hunger känsla bättre. Jag har aldrig viljat ta en falukorv bit i hela mitt liv så himla mycket som jag gör nu, vill bara äta en bit. Men det är som sagt suget efter något som talar. Jag tänker inte ge mig denna gång. Jag har testat Nutrilett tidigare och det längsta jag hållit ut är 3-5 dagar innan jag brutit det och börjat äta något, denna gång ska jag hålla ut och köra på! Känns lite jobbigt att jag är själv i det här, vi skulle ju va ett team och peppa varandra. Men så blev det inte det är jobbigt att jag nu ser folk äta saker runtomkring mig, jag vill ju också äta men jag ska nog klara av det här. Jag vill ju som sagt gå ner i vikt och mitt mål är och gå ner 12 kg! Jag har 2 st shakes kvar och ta mer ikväll sen så får jag hålla ut och vänta till imorgon!

Nutrilett Diet - Dag 1.

Idag Kör Vi! Idag kör vi igång med Nutrilett Diet! Jag och killen kör tillsammans och vi börjar båda två idag! Då kan vi peppa varandra och så slipper vi båda två bli sugna på sötsaker och mat eftersom ingen av oss äter! Jag vill tappa några kilon efter graviditeten, så därför tänker jag nu köra på Nutrilett Dieten! Jag tänker köra 1-2 månader från och med idag. Så följ gärna min viktnedgång!
 
Mina mål är och gå ner 12 kg! Jag skulle inte kalla mig själv jätte tjock, men jag har ju kvar lite av graviditets magen så den vill jag bli av med, Eftersom jag inte har tid och träna och springa på gym med en 7 månaders så  tycker jag att denna diet passar mig och att jag har tid och motionera och gå promenader. Det passar mig väldigt bra. Det som är viktigt med Nutrilett dieten är att man ska dricka mycket vatten och hålla jämna tider när man ska ta pulver påsarna. Motion är bra, då ökar man förbränningen och bränner kalorier man skyndar på viktnedgången.
 
Jag kommer skapa en Katergori som heter Nutrilett Diet, där det endast kommer stå hur det går med viktnedgången och hur det går med Dieten. Kommer lägga upp bilder och massa före och efter. Så kommer skriva även mycket om detta nu i bloggen. Följ gärna min viktnedgång! :)
Upp