Annsoh!

Vilsta Marknad..

Hej sötnosar! i helgen så var jag på vilsta marknaden! fanns verkligen mycket och se men tyvärr hitta jag inget och köpa, tänkte köpa såna där leopard leggings men sket i det också. haha. gick även upp för vilsta baken något jag inte gjort på flera år! ojoj! va sjukt jobbigt! haha. hållde på och dö när jag kom till halva baken men gud vilken fin utsikt det var! något jag aldrig glömmer! va där med ett sånt underbart sällskap också som bara gjorde dagen bättre! Vi hade även tur som hann hem innan det kom spöregn! 

I måndas så gick jag verkligen världens promenad! hade skit ont i benen redan dagen före tack vare marknaden men ändå, gick hemifrån mig till andra sidan stan sen därifrån till tunapark och sedan tillbaka till stan och senare hem till mig igen, shit alltså. kan lova att jag sov som en stock dom 2 nätterna haha inget kunde väcka mig.

Hoppas ni haft en Awesome helg! puss

SORRY!

Sorry min fina bloggläsare! men det har varit strul med internet dom senaste dagarna! och så har jag installerat om datorn och skaffat ny skärm! ;) som är grymt snygg! Allt kommer bli som vanligt igen, och dagens blogg kommer bli vanlig nästa vecka då det förhoppningsvist inte kommer krångla något. kmr dra en vinnare så sista dagens blogg vinnare dras imorgon! :)

Tacos.

Hej sötnosar! Sorry att det inte blev något bloggande igår, och vinnaren av dagens blogg kommer upp på måndag, eftersom dagens blogg inte är på helgerna! :) Nu ska jag i alla fall äta tacos, så vi hörs senare! puss!