Annsoh!

SEN NÄR BLEV ALLTING EN TÄVLING?

Har ni tänkt på en sak, att allting är en tävling nu för tiden. Vem som kan ta den finaste bilden, vem som kan gå ner mest i vikt, men som har mest läsare och kommentarer, vem som har finast design, Vem som tjänar mest pengar osv. Sen när blev allting en Tävling, sen när blev det viktigt och tjäna pengar på det man bloggar om. När jag började blogga 2010, så var blogg världen lite finare och lite trevligare en vad den är idag. Folk ansträngde sig verkligen, läste ens inlägg och tog sig tid och verkligen kommenterade. Man fick lättare ''vänner'' över nätet då och folk som uppskattade ens bloggande och ens kommentarer. Nu när man slänger in en kommentar så kanske man inte alltid får ett svar tillbaka eller så möts vi idag av spam, där folk gör reklam för saker eller sig själva.

Jag märker på vissa bloggare som väljer och inte ens svara på kommentarer bara för dom har ett antal besökare mer eller bara för dom tror att dom är en ''bättre'' bloggare med högre status en oss andra. Och då menar jag inte storbloggarna, för det kan vara en självklarhet att dom inte har tid och svara jag menar folk som kanske bara har 100-200 st mer besökare. Den personen är bara en vanlig människa som oss andra IRL. Det skulle inte vara märkvärdigt och möta den personen IRL om det inte är Blondinbella tex. Personen har bara haft turen och fått fler besökare och människor som vill följa den personen och som dom tycker är intressant. Varför ska man då vara taskig och inte ens svara på kommentarer osv, för vad vore vi bloggare utan våra läsare? Jo ingenting. Det är ju ni / vi som får det rulla på. Då är det minsta man kan göra och svara en liten kommentar eller visa uppskattning på ett eller annat sett istället för och ignorera. Det är ingen tävling. Man kommer längre med och vara trevlig och visa uppskattning en och inte svara alls på kommentarer och ignorera sina läsare.

Bebis Mys!

Finns det något bättre på morgon en Bebis mys!? Nej, jag tror faktiskt inte det. vakna upp varje morgon åt denna grabb och ha lyxen av och få vara hemma varje minut med min son är det bästa! Tänk att vi i Sverige har den lyxen! Få vara mamma ledig och tillbringa varje dag med vårat barn. 

NUTRILETT DIET - UPDATE DAG 4 - 3,7 kg viktminskning!

Idag är vi inne på Dag 4! Jag känner att det går lättare framåt nu desto längre jag har gått på Nutrilett vilket är bra! Känner självklart av socker suget, att jag är sugen på söt saker hela tiden men det ska vi nog klara av! Choklad smaken smakar inte lika illa som den gjorde första gången jag tog, det smakade som utslagen Oboy med vetemjöl i. Tror inte det går och beskriva det bättre en så. Igår var jag ju inne på 3:de dagen, och vet ni igår kväll så vägde jag mig och Jag har gått ner 3,7 Kg på 3 Dagar! Jag blev sjukt förvånad själv och trodde verkligen inte det var möjligt men det är det!! På Nutrilett och promenader! är så otroligt stolt och glad över mig själv och man blev verkligen ännu mer motiverad nu! Men nu ska jag inte väga mig mera, utan jag ska låta det gå några dagar, kanske ska väga mig i slutet på varje vecka. 

Bvc Besök.

På måndagen var vi på BVC besök. Vi mätte och vägde våran grabb och allting såg bra ut! Han har gått upp otroligt bra i vikten, inte så konstigt han är värsta mat vraket! och älskar verkligen mat, precis som sin mamma och pappa! ;) Han börjar verkligen bli lång nu och han var så duktig hos BVC. Skönt att det inte är några fler sprutor fören han blir 1 år! Nästa gång är det hembesök hos oss dom kommer göra, för och se hur vi bor och prata om barnsäkerheten i hemmet! ska bli intressant! dock så har vi redan tänkt på det och plockat bort alla saker som han kan få tag i och så har vi plockat bort kablar och allt. så det finns inget han kan nå och lägga i munnen vi har alltid varit noga med det och tänk på det tidigt.

Hugo väger nu 9805g och är 69 cm lång & är 7 månader gammal!
Stor kille! inte konstigt att han börjar bli så tung och bära runt med, han väger nästan 10 kg!

Ny Start 2015.

Hejsan alla Läsare! 

Jag tänkte köra på en ny start här på blogg portalen For.me. Det har hänt rätt så mycket sen sista jag bloggade här år 2014. Först och främst kan jag väl nu säga att jag är mamma nu till en liten pojke som tittade ut April 2015! Jag är även gift med min kille snart 1 år tillbaka, vilket är helt underbart! är väldens lyckligaste. Hoppas ni vill Följa mig här på bloggen! puss!

 

DIET UPDATE - DAG 2

Dag 2 är vi inne på nu, och jag mår väldigt bra faktiskt. Efter att ha sovit länge och återhämtat mina krafter så känner jag mig väldigt bra mot igår. Jag känner mig lite seg och lite förvirrad av vart jag lägger min mobil och lite andra saker, känns som minnet inte funkar riktigt som det ska men annars mår jag bra, ingen yrsel eller svaghet längre. Dricker mycket vatten också vilket är bra. Känner mig stolt över mig själv hittills, känner mig fortfarande hungrig men det kommer jag nog alltid göra under tiden jag går på diet. Känns som shaken mättar precis nätt och jämnt. Vet inte vad jag mera ska skriva, vi kör på helt enkelt! :)

1a December.

Godmorgon alla läsare! Idag är det BVC besök så jag ska snart börja fixa i ordning mig. Skönt och ha det så tidigt som möjligt så man blir av med det! Idag fick man sov morgon av Hugo, han sov hela natten och hela morgonen tills nu! Hoppas han gått upp som han ska, jag undrar hur lång han är nu för han är väldigt lång. Jag är 1.64 och sist vi mätte han så var han väl runt det 63-64 cm, hälften av mig typ. Stor kille! Han kommer nog gå om mig i längden sen. Då är det han som får kolla ner på mig och klappa mig på huvudet. Haha. Tänk att det redan är 1a December idag! Bara 23 dagar kvar tills det är Julafton! Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska vara i jul, det är ju Hugos första jul och man vill ju gärna vara hos båda våra familjer men tyvärr är det ju 20 mil mellan dom så vi måste tyvärr välja. Det är ju speciellt också eftersom det är hans första jul så tyvärr måste vi välja vart vi ska vara och dela upp antingen hos killens föräldrar eller mina på julafton och sen dagen efter åka och vara hos den andras föräldrar. Man skulle ju gärna vilja vara hos båda samtidigt men tyvärr blir det så långt körande så det går tyvärr inte! Aja, jag ser i alla fall fram i mot julen och få dra Hugo i bebis pulka.

 

Diet Update - Dag 1

Okej! jag tänkte skriva lite hur det går med första dagen på Nutrilett Dieten hittills. Jag har nu varit utan mat i 20 timmar, jag åt senast i går '' söndag'' någonting vid 22:00 tiden då åt jag en glass och idag har jag inte ätit något förutom shakes '' diet påsarna '' och vatten. 

Hur jag mår just nu är att jag känner mig hungrig, och jag känner mig rätt svag och lite yr, men det är ju väntat man kan må dåligt dom första 3 dagarna eller första veckan innan det jämnar ut sig och innan kroppen vänjer sig och ställer in sig på det låga intaget. Känns nästan som när man har lågt järn brist i kroppen, känner igen känslan då jag hade så när jag var gravid och fick äta järn tabletter. Men jag ska nog klara av det.

Killen höll ut tills han kom hem från jobbet, då tog han en lussebulle och nu står han och lagar makaroner med falukorv, och det gör inte min hunger känsla bättre. Jag har aldrig viljat ta en falukorv bit i hela mitt liv så himla mycket som jag gör nu, vill bara äta en bit. Men det är som sagt suget efter något som talar. Jag tänker inte ge mig denna gång. Jag har testat Nutrilett tidigare och det längsta jag hållit ut är 3-5 dagar innan jag brutit det och börjat äta något, denna gång ska jag hålla ut och köra på! Känns lite jobbigt att jag är själv i det här, vi skulle ju va ett team och peppa varandra. Men så blev det inte det är jobbigt att jag nu ser folk äta saker runtomkring mig, jag vill ju också äta men jag ska nog klara av det här. Jag vill ju som sagt gå ner i vikt och mitt mål är och gå ner 12 kg! Jag har 2 st shakes kvar och ta mer ikväll sen så får jag hålla ut och vänta till imorgon!

Nutrilett Diet - Dag 1.

Idag Kör Vi! Idag kör vi igång med Nutrilett Diet! Jag och killen kör tillsammans och vi börjar båda två idag! Då kan vi peppa varandra och så slipper vi båda två bli sugna på sötsaker och mat eftersom ingen av oss äter! Jag vill tappa några kilon efter graviditeten, så därför tänker jag nu köra på Nutrilett Dieten! Jag tänker köra 1-2 månader från och med idag. Så följ gärna min viktnedgång!
 
Mina mål är och gå ner 12 kg! Jag skulle inte kalla mig själv jätte tjock, men jag har ju kvar lite av graviditets magen så den vill jag bli av med, Eftersom jag inte har tid och träna och springa på gym med en 7 månaders så  tycker jag att denna diet passar mig och att jag har tid och motionera och gå promenader. Det passar mig väldigt bra. Det som är viktigt med Nutrilett dieten är att man ska dricka mycket vatten och hålla jämna tider när man ska ta pulver påsarna. Motion är bra, då ökar man förbränningen och bränner kalorier man skyndar på viktnedgången.
 
Jag kommer skapa en Katergori som heter Nutrilett Diet, där det endast kommer stå hur det går med viktnedgången och hur det går med Dieten. Kommer lägga upp bilder och massa före och efter. Så kommer skriva även mycket om detta nu i bloggen. Följ gärna min viktnedgång! :)

Im Back!

Hej sötnosar! Nu är jag tillbaka!

vet att jag sa sist nu är jag tillbaka och så åkte jag iväg på semester men är nu hemma igen! Mohaha! Det har varit hur skönt som helst men mer om det senare! Kommer skriva mer i ett annat inlägg så håll utkik! ;) Bjuder på denna bild från ett vackert vattenfall vi hitta! :) 

Im Back!

Hej sötnosar! NU ÄR JAG TILLBAKA! har ni saknat mig!!!?? 

Tog mig en riktigt paus, men nu är jag tillbaka! Kände att jag behövde pausen, och att det inte hände så mycket just då i mitt liv så det passade bra och få återhämta sig och hämta inspiration osv! 

Dudesons + lite mer.

Hej sötnosar! sitter och njuter av onsdagen och tittar på The Dudesons! så himla roliga och sköna personer! Jukka & Jarppi är helt klart mina favoriter! Dagens blogg vinnare kommer upp ikväll klockan 21:00 så passa på och anmäl er! gav er en extra dag igår så därför kommer vinnarna upp idag! :) Här får ni en sexy bild på Jukka! ;) ENjoy!