Annsoh!

Kategori: Självporträtt

Todays!

Hej sötnosar! Bloggade ifrån surfplattan imorse och det konstiga var att man inte kunde skriva något på inlägget utan bara ta med en bild, därför vart det ingen text imorse! bloggade i alla fall dirket från sängen! höhö! Det kommer komma upp en sminkvideo strax och lite annat smått och gott under dagen så håll utkik! :)

Im Back!

Hej sötnosar! Det har varit väldigt svårt för mig och bestämma vart jag verkligen vill blogga, men efter att kört på ett tag på Blogg.se & Nattstad, så kände jag att denna portal passar mig bättre och är väldigt nöjd över allting med denna portal så nu stannar jag på Forme.se! :) Kram!

Inget INTERNET! Men jag är Tillbaka!

Hej sötnosar! Dom här 2 dagarna har vi inte haft något internet, vet inte vad problemet varit men nu är jag tillbaka i alla fall! så himla skönt! så ursäkta för det! Har inte gjort så mycket i dag bara det vanliga skolan och sen hem och försöka få igång internet och jag lyckades tillslut! Efter flera återställningar och problem sök så kom den igång!

Frisören & Mm!

Hej sötnosar! drog till skolan vid 9 för vi hade endast 3 lektioner idag och så hade vi en hål timme på 2 timmar så under den hål timmen så gick jag faktiskt och klippte mig! Det har varit så himla svårt och hålla detta inne från alla och även från min kille! Ville liksom att detta ska bli en överraskning så det blev det också! ingen vet om det! Den enda som visste var min vän Emma som även var med mig! haha. I alla fall är sjukt nöjd över resultatet! blev verkligen skit bra! Jag har inte klippt mig på närmare 3 år och det var jätte slitet vid topparna! Efter alla färgningar och blekningar när jag blev blond, det slet verkligen på mitt hår! Men nu är det helt luftigt och underbart! Blev och klippa topparna och Tunna ut håret! Slänger upp bilder!

Orkade inte borsta håret innan jag tog kort, så hoppas det blev bra ändå! Allting Blev ungefär 900kr med Professionell Shampoo och Balsam till också!

Hej allihopa!

Kom precis hem från skolan! första gången jag verkligen kände att man svettades på hemvägen av solen!

Måste ju bara betyda en sak! Att våren är här för och stanna! så himla skönt var det, om jag hade mer tid så hade jag sattit mig ner på någon bänk och njutit! Men tyvärr vart det inte så haha, hade det vanliga lektionerna i skolan idag inget nytt förutom att jag gick till skolsytern på någon kontroll? haha. Fick väga mig,mäta,kolla synen och fylla i massa blanketter om rökning,alcohol och droger samt hur jag trivs i skolan osv. tog cirka 35-40 min det där. Fyfan vilken dålig syn jag fått! läskigt! ser skit bra på nära håll men långt håll usch! Har märkt det även själv kan inte sitta längst bak i klassrummen för att jag inte ser något då på tavlan. Får väl skaffa linser annars, haha sexiga jag med glasögon ska det inte bli! 

Upp